Minitraining 'Minder stress...'

Wil jij positief en met berusting in het kinderwensproces staan?

Ervaar jij stress en angst tijdens je kinderwens proces?

Dat kan ook anders!

Ben jij dit...

Je wilt zwanger worden, maar het is nog niet gelukt. Elke maand hoop je natuurlijk weer dat je dit keer wel zwanger bent. De week voor dat je (niet) je menstruatie zou moeten krijgen voel je symptomen. “Zou ik nu écht zwanger zijn?”. Deze week is een week van rollercoasters van emoties, negatieve gedachtes, stress en zo veel meer.

Je gaat elke maand weer door een rouwproces heen. Het rouwproces om het kindje dat je al maanden of jaren in je hoofd en hart hebt gesloten. Maar die je nog niet heb mogen ontvangen.

En dan heb je ook nog te maken met mensen in je omgeving. “Wanneer krijgen jullie nou een kleintje? Wordt toch wel eens tijd hé?” Vragen en opmerkingen waar je niet op zit te wachten. Je probeert het naast je neer te leggen, maar het raakt je wel. 

Dit is slechts een deel van alles waar je mee te maken krijgt als in dit proces zit. Of je nu maanden bezig bent of jaren.

Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd door de situatie. En niet zelf de regie hebt. 

Wil jij...

Laat je niet meer beïnvloeden door je emoties, gedachtes en externe factoren. Want ondanks dat het een zwaar proces is hoef jij jezelf niet te laten leiden (of misschien zelfs wel ‘lijden’) door het proces.

Na deze minitraining heb jij niet alleen de regie in jouw proces, maar ook in jouw leven!

Succes verhaal

Ik heb meegedaan aan de minitraining, omdat ik al vanaf het begin van ons kinderwens proces last van spanningen. Ook ervaarde ik de druk dat het moest lukken en de teleurstelling als ik dan toch ongesteld werd. Ik wilde graag met meer rust in het proces staan en het niet meer mijn hele leven laten bepalen. Door deze minitraining te volgen is dat gelukt! De informatie wordt op een open en fijne manier verteld. En wordt regelmatig herhaald, waardoor de informatie echt binnen komt en blijft hangen. De informatie wordt op een open en fijne manier verteld. Wat mij het meest heeft geholpen is bedenken wat je buiten de kinderwens allemaal wel hebt. Waar je dankbaar voor bent en daar je voldoening uit halen, zodat je niet meer alleen met de kinderwens bezig bent. Ook het werken aan berusting krijgen in het proces was een goede opdracht waar ik veel aan heb in mijn dagelijks leven. Ik zou de minitraining zeker aan anderen aanraden! Ook als je, net als ik pas aan het proces begint.

Hoe ziet de minitraining eruit?

Overzicht van de lessen

Les 1

Minder stress ervaren

Les 2

Negatieve gedachtes omzetten

Les 3

Weerbaar voor je omgeving

Les 4

Neem de regie

Succes verhaal

Ik ben de minitraining gaan volgen omdat ik handvaten wilde om mezelf in deze stressvolle periode beter te voelen. Deze minitraining heeft mij zeker meer rust opgeleverd. Als ik stress voel pak ik er regelmatig een opdracht bij om b.v. mijn hoofd leeg te maken. Ik zou de minitraining zeker aanraden, want het kan je helpen in dit proces.

Start vandaag nog met de minitraining

Minder stress tijdens je kinderwens proces minitraining

147
27,-
  • 4 online lessen
  • Opdrachten bij elke les
  • Start direct
  • Onbeperkt toegang