Wil jij meer ontspanning & regie, zodat jij tijdens je zwangerschap op een positieve en krachtige manier kan terugkijken op deze periode?

GRIP OP JE GEDACHTES EN EMOTIES

Hoe zou het voor je zijn als je grip op je gedachtes en emoties hebt? En op die manier positief en met berusting in het proces kunt staan? En ontspanning tijdens je zwangerschap kunt ervaren? Door kennis en de praktische opdrachten creëer je een krachtige mindset die je helpt dit doel te bereiken.

REGIE IN JE PROCES ÉN IN JE LEVEN

Iedereen krijgt te maken met leed in haar leven? Maar hoe ga je om als leed je treft? Kies jij er ook voor om geen slachtoffer meer te zijn, maar eigenaar? Je leert om (ook samen met je partner) goed na te denken over je standpunten in dit proces, vragen te stellen én voor jezelf op te komen.

PERSOONLIJKE SITUATIE EN DOELEN

Persoonlijke coaching die volledig op jou gericht is. Het gaat om jou! Waar sta je nu? En wat wil jij, samen met je partner bereiken? Wat zijn de situaties waar je mee zit? En hoe ga je daar mee om?

Ik ben bang dat ik nooit zwanger zal worden...

Laten we er niet omheen draaien. Dit (kinderwens-)proces is super heftig en zwaar. Het is een proces waar je niet om hebt gevraagd. Iets dat je overkomt en het liefst had willen overslaan. Op dit moment ervaar je waarschijnlijk stress, onrust, rollercoasters van emoties, spanningen door de mening van anderen. Allemaal emoties en gedachtes die je tegenhouden in dit proces. Om jezelf niet op #1 te durven zetten.

En misschien denk je nu: “Dit ‘hoort’ allemaal bij dit proces. Het is niet anders. Ik los het zelf wel op.” Of “Volgende maand ben ik zwanger, dan is dit allemaal voorbij.” Waarschijnlijk hoop je dat de situatie snel verandert waardoor jij jezelf niet meer zo voelt. Maar helaas heb je daar weinig invloed op. En leert de ervaring dat het ook zomaar kan zijn dat je de komende maand (helaas weer) niet zwanger bent.

Dat maakt dat de enige die deze situatie kan verlichten jijzelf bent. Want op dit moment probeer je alle ballen in de lucht te houden, terwijl je weet dat je het zo eigenlijk niet meer wilt.

Je bent deze periode niet ineens vergeten als je zwanger bent. Je zult terugkijken op een periode van pijn, angst, onzekerheid. Maar hoe zou het zijn als je ondanks alles op een positieve en krachtige manier kunt terugkijken? En een sterke moeder bent haar ervaringen uit dir proces inzet als haar kracht!

Ontspanning & regie ervaren

Geloof mij: het kan ook anders. Het is mogelijk om ontspannen en positief in het proces te staan.

Allereerst is het belangrijk om te weten waar je wel en geen controle over hebt in dit proces. Op die manier weet je wat je kunt doen om de kans op een zwangerschap te vergroten. En weet je wat je mag loslaten. Dat loslaten doe je door je mindset te trainen en het te integreren in wie je bent. Tijdens het coachingstraject van Kinderwens Mindset ga je leren hoe je meer grip kunt krijgen op je gedachtes, emoties en schuldgevoelens. Je weet hoe je omgaat met opmerkingen & vragen van je omgeving. Je leert te luisteren naar je behoeftes en je grenzen te stellen. En je leert om te gaan met de pijn waar je maandelijks doorheen gaat.

Door kennis (van o.a. diverse hoogleraren en specialisten op hun vakgebied) én de Evidence Based*, maar praktische opdrachten gaan we op een doelgerichte manier aan de slag om jouw situatie te verlichten.

Het is tijd om te LEVEN in plaats van te OVERLEVEN.

*door onderzoek bewezen opdrachten die ook worden toegepast door therapeuten.

Succes verhaal

Cecília heeft een fijne, warme en open houding. Ze is spontaan en stelt zich ook kwetsbaar op. Daarnaast kan ik terecht kan met vragen als het nodig is. Voor dat ik startte met de 1-op-1 coaching liet ik onze kinderwens mijn leven (negatief) beïnvloeden. Ik heb nu twee coachingsmomenten gehad en ik voel meer berusting en kracht in mezelf. De info over hoe je er überhaupt met je kinderwens om kunt gaan. Hoe je met teleurstellingen omgaat en hoe je je eigen houding positief kunt veranderen heeft mij erg geholpen. Zo heb ik al dingen toegepast in mijn dagelijks leven. Ik ervaar de kracht in mezelf en voel me sterk. Het helpt mij dat alles in het proces een keuze is en dat wij bepalen tot hoe ver we willen gaan. En ik merk dat de mening van anderen mij tegenwoordig minder snel raakt. Ik ben heel erg tevreden over de coaching en raad het zeker aan! Het is vooral bewustwording en handige tips & tools die je zelf makkelijk kunt toepassen.

Meer over mijzelf

Aangenaam, mijn naam is Cecília. Ik ben kinderwenscoach, gericht op mindset.
Mijn missies zijn:

 • om vrouwen zoals jij te helpen om een krachtige mindset te creëren waardoor zij veel positiever en berustend in het proces staan. En hen te helpen om straks tijdens de zwangerschap op een positieve manier terug te kunnen laten kijken i.p.v. het weg te willen stoppen. 
 • meer begrip en empathie rondom dit topic, in Nederland te creëren.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het is om door rollercoasters van emoties heen te gaan. Van hoop tot wanhoop, van blijdschap en opluchting tot pijn en verdriet.

Ik ben nu ruim 4 jaar bezig om gezond zwanger te worden. Ik heb in verschillende medische trajecten gezeten en heb 3 miskramen gehad, waarvan 2 in 4 maanden tijd.

Ik koos ervoor om niet meer een slachtoffer van het proces te zijn. En om mijn geluk en mijn leven er niet door te laten beïnvloeden. 

Hoe heb ik dat gedaan?

Allereerst door de keuze te maken dat ik geen slachtoffer van de situatie meer wilde zijn. Ten tweede door te leren omgaan met wat er op je pad komt. En als laatste het creëren van een andere manier van denken en reageren op de situatie. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer rust en positiviteit ervaar waardoor ik de regie heb in mijn leven. Dit brengt geluk!

Nu help ik anderen bij het creëren van een krachtige mindset. Hierin richt ik me niet alleen op de dingen waar we invloed op kunnen hebben, maar juist ook op de dingen waar we geen invloed op hebben. Want dat zijn vaak de dingen die ons stress, negatieve gedachtes en angst opleveren.

Deze krachtige mindset gaat je helpen om de regie in je leven te nemen, ongeacht wat er op je pad komt.

Waarom jij deze coaching wilt...

De coaching  van Kinderwens Mindset is om verschillende redenen uniek:

KRACHTIGE MINDSET

Als zwanger worden niet vanzelf gaat kom je in een rollercoaster terecht. Er wordt lichamelijk en mentaal veel van je gevraagd. En elke maand dat je er achterkomt dat je niet zwanger bent, is een maand te lang. Hoe houd je dit vol? Dit begint bij het creëren van een krachtige mindset. Weten waar je wel en geen controle over hebt. En vooral: hoe ga je om met het grote deel waar je geen controle over hebt? 

ERVARINGSDESKUNDIGE

In een traject als dit is het zo belangrijk om je door iemand te laten coachen die weet waar jij doorheen gaat. De coachingstrajecten en Kinderwens programma zijn ontwikkeld door mij als specialist in omgaan met leed en ervaringsdeskundige. Ik weet dus precies waar je tegenaan kunt lopen, hoe dit voelt en hoe je hiermee om kunt gaan. De vrouwen die ik op dit moment coach geven allen aan het als zeer prettig te ervaren dat ik hen begrijp.

HOOGWAARDIGE KENNIS

Ik ben gespecialiseerd in hoe je omgaat als leed je treft. Dat maakt dat we fundamenteel (diepgaand) aan de slag gaan met datgeen waar jij aan wilt werken. Zowel in de persoonlijke coaching als in het Kinderwens programma wordt er gebruik gemaakt van de kennis van diverse professoren en hoogleraren die specialist zijn in hun vakgebied.

EVIDENCE-BASED

De opdrachten zijn evidence-based practice en komen uit verschillende systemische therapieën zoals NLP.

Succes verhaal

"Een tijdje terug won ik via Instagram een kinderwenscoach sessie met Cecília. Via skype maakte ik kennis met Cecília. Wat een lieve, warme en gezellige vrouw. Door de juiste vragen te stellen, werd ik aan het denken gezet en bracht het me weer verder naar een ander dilemma of worsteling. Daarnaast stelde ze me ook gerust en merkte ik dat ik al best aardig in de goede richting denk. Een fijn gevoel heb ik er aan over gehouden en ik weet zeker dat Cecília veel vrouwen verder gaat helpen. Ik zal haar zeker aanbevelen!"
Ashley, 31 jaar
Unit-coördinator in de kinderopvang

Toewerken naar ontspanning & regie in jouw leven

Het is ook voor jou mogelijk om ontspanning te ervaren. Hoe heftig dit proces ook is. Jij hebt de regie.

Tijdens de persoonlijke (online) coachingsmomenten staat jouw persoonlijke situatie centraal. Waar loop je nu tegenaan? Wat vind je lastig? En wat zou je graag anders willen zien?

Ik kan je helpen om de juiste keuzes te maken over je (medische) traject. Hoe je omgaat met de pijn die je doorstaat als je er achter komt dat je (weer) niet zwanger bent. 

Hoe je grip krijgt op je emoties en negatieve gedachten.

Hoe je de regie behoudt en dit leed dragelijk wordt. 

NORMAAL WAARDE VAN DE PERSOONLIJKE COACHING:497,- EURO ALLEEN NU 397,- EURO

Maar dat is nog niet alles...

Inclusief meerdere toffe en waardevolle BONUSSEN

BONUS 1: MINITRAINING ‘MINDER STRESS’ twv 147 EURO

BONUS 2: ADVIES RONDOM FERTILITEITSTRAJECT twv 250 EURO

BONUS 3: ADVIES RONDOM HORMOONVERSTORENDE PRODUCTEN twv 200 EURO

TOTALE WAARDE VAN DE COACHING: 

Succes verhaal

“Voordat ik aan de coaching begon voelde ik veel stress en gefrustreerde emoties. Mijn doel tijdens de coaching was om beter in mijn vel te zitten en rustiger te zijn. Ik heb veel opgestoken en nuttige oefeningen meegekregen, waardoor ik nu rust en meer balans ervaar. Dit merkte ik met name door enkele situaties die zich voordeden. Bijvoorbeeld toen in de familie twee mensen vertelde dat ze zwanger waren. En als ik in de supermarkt loop en een zwangere buik tegenkom dat ik rustiger blijf. Ik zou de coaching zeker aanraden! Als je begint met zwanger worden is het fijn om te weten wat je wel en niet moet doen qua voeding en supplementen etc. En als je langer in dit traject zit heb je rust in je hoofd nodig.”

'Neem de regie' traject

3 x 1,5 uur
997
397,-
 • Persoonlijke begeleiding
 • Online coaching
 • 3x 1,5 uur online coaching
 • Minitraining 'Minder stress' twv 147,-
 • Advies rondom fertiliteitstraject twv 250,-
 • Advies rondom hornoomverstorende producten twv 200,-
Meest gekozen

Proef coaching

1 uur
100,-
 • Persoonlijke begeleiding
 • Online coaching
 • 1 uur online coaching
 •  
 •  
 •  

Garantie

Omdat ik 100% in de waarde van mijn coaching geloof, geef ik je graag de garantie dat het ook jou gaat helpen. Mochten de coaching om wat voor reden dan toch niet bij jou aansluiten, dan kun je binnen 14 dagen je geld terugvragen. Je krijgt dan zonder vragen of gedoe je geld terug.