Het online Kinderwensprogramma

Ben jij dit?

Met je partner heb je de beslissing genomen. Je wilt moeder worden. Samen een kindje krijgen en die soms al jarenlang sluimerende kinderwens uit laten komen. Stiekem hoop je dat je de eerste maand nadat je met anticonceptie stopt al zwanger bent. Maar die eerste maand en de maanden erna gaan voorbij en het blijkt niet te lukken. Negatieve gedachten en angsten spelen op. En de spanning en de stress nemen toe. 

Een kinderwens is een belangrijk en gevoelig onderwerp in jouw leven en dat van je partner. Maar geloof mij, je bent zeker niet de enige die in de rollercoaster van emoties belandt: verdriet, boosheid, machteloosheid en… vreugde.

Hoe zou het zijn als er een plek is waar je wekelijks kennis en (evidence based practice) opdrachten meekrijgt, waardoor je kunt werken aan het vergroten van de kans op een zwangerschap. Je werkt aan een krachtige mindset waardoor je beter om kunt gaan met (de maandelijkse) teleurstellingen, negatieve gedachten en opmerkingen van buitenaf. Je kunt keuzes maken vanuit je diepe kern. Zo is het proces waar je in zit beter te verdragen.

Voel je dat jij dit ook nodig hebt? Doe dan mee met het kinderwensprogramma.

Hoe ziet het online Kinderwensprogramma eruit?

Overzicht van de modules

Module 1
Waar sta ik nu?

Om een ontwikkeling in je proces te maken is het eerst belangrijk om inzicht te krijgen in je huidige situatie. Je kunt niet naar je gewenste situatie als je niet weet wat je kunt/moet doen om je doel te behalen.

Module 2
Hoe krijg ik mijn hormonen in balans?

Je hormonen spelen een belangrijke rol als je zwanger wilt worden. In deze module ga ik je vertellen hoe je deze in balans krijgt, zodat je de kans op een zwangerschap kunt vergroten.

 

Module 3
Hoe ga ik om met stress?

Je leert hoe je om kunt gaan met stress, waardoor je de stress verlaagt en meer berustend in het proces staat.

 

Module 4
Hoe ga ik om met mijn emoties?

Je gaat stappen zetten in het  voelen van je emoties en hoe je meer regie krijgt op je emoties.

 

Module 5
Hoe voel ik mezelf niet meer schuldig?

Na deze module weet je wat schuld en verantwoordelijkheid betekent en hoe je het verschil tussen beide kunt zien. In de stap daarna leer je hoe je dit zelf kunt toepassen.

 

Module 6
Hoe kan ik negatieve gedachtes omzetten?

Je weet wat negatieve gedachtes zijn en hoe je deze zelf kunt omzetten naar positieve gedachtes.

 

 

 

Module 7
Hoe kan ik het verloren leven een plekje geven?

Je weet hoe je het verloren leven een plekje kunt geven. Dit speelt ook als je nog nooit zwanger bent geweest. Elke maand weer het verdriet van het kind dat je had kunnen hebben.

 

 

Module 8
Hoe vertel ik het mijn omgeving?

Na deze module weet je of je jouw verhaal gaat delen, wat je gaat delen en op welke manier. En hoe je je hierop voorbereidt.

Module 9
Hoe kan ik de communicatie met mijn partner goed houden en verbeteren?

Communicatie met je partner over dit onderwerp is ontzettend belangrijk. Jullie staan er samen in. In deze module leer je hoe je de communicatie open kunt houden.

Module 10
Hoe wordt seks geen ‘moetje’?

Hoe zorg je ervoor dat je seksleven niet wordt beïnvloed door dit proces? Je krijgt inzichten en tips.

 

Module 11
Hoe ben ik weerbaar tegen meningen en opmerkingen van buitenaf?

Je kunt na deze module beter je grenzen aangeven en meningen en opmerkingen van buitenaf langs je neerleggen.

Module 12
Hoe behoud ik mijn eigenwaarde?

Hoe behoud je je eigenwaarde in een proces waar je jezelf lichamelijk als mentaal bloot ‘moet’ geven?

 

Er is nog meer...

Bonusmodule
Vruchtbaarheidsbehandelingen en ethiek

Dit proces gaat letterlijk over leven en dood. Het is ontzettend belangrijk om goed na te denken over de verschillende behandelingen en wat dit voor jou/jullie betekent. Kunnen jullie ethisch gezien achter jullie keuze staan? Zo vermijd je spijt op een later moment.

Persoonlijke coaching

6 maanden lang heb je onbeperkt persoonlijke coaching van mij. Je kunt via de mail al je vragen stellen. Haal zo nog meer uit jouw kinderwenstraject.

Succes verhaal

Voordat ik startte met de 1-op-1 coaching bij Cecília voelde ik me erg onzeker over onze kinderwens, had veel last van stress en onrust in mijn lichaam hierdoor. Cecília gaf het me de extra info en handvaten die ik nodig had en die ik me eigen kon maken. Zo heb ik veel dingen toegepast in mijn dagelijks leven. Hoe je met teleurstellingen omgaat en hoe je je eigen houding positief kunt veranderen heeft mij erg geholpen. Het is het gehele proces van de coaching me erg geholpen. De coaching voldeed enorm aan mijn verwachtingen. Ik ben helemaal anders naar tegenslagen gaan kijken en sta veel positiever in het leven. Ik ervaar de kracht in mezelf en voel me sterk. Het helpt mij dat alles in het proces een keuze is en dat wij bepalen tot hoe ver we willen gaan. En bovenal ervaar ik berusting! Dat merkte ik door dat ik de berusting echt ging voelen, me positiever voelde en negatieve dingen om kon zetten in positiviteit. En ik merk dat de mening van anderen mij tegenwoordig minder snel raakt. Cecília is heel warm, open, eerlijk persoon. Ze is spontaan en stelt zich ook kwetsbaar op. Je kunt met alles bij haar terecht. Ik zou de coaching absoluut aanraden. Het is echt een grote gunfactor aan jezelf! Ik hoop dat Cecília nog heel veel mensen mag gaan begeleiden en dat dat die vrouwen ook positieve ervaringen mee gaan maken, die ze het dan ook eigen kunt maken in hun verdere leven. Cecília, je bent een powervrouw!

Succes verhaal

Voordat ik aan de coaching begon voelde ik veel stress en gefrustreerde emoties. Mijn doel tijdens de coaching was om beter in mijn vel te zitten en rustiger te zijn. Ik heb veel opgestoken en nuttige oefeningen meegekregen, waardoor ik nu rust en meer balans ervaar. Dit merkte ik met name door enkele situaties die zich voordeden. Bijvoorbeeld toen in de familie twee mensen vertelde dat ze zwanger waren. En als ik in de supermarkt loop en een zwangere buik tegenkom dat ik rustiger blijf. Ik zou de coaching zeker aanraden! Als je begint met zwanger worden is het fijn om te weten wat je wel en niet moet doen qua voeding en supplementen etc. En als je langer in dit traject zit heb je rust in je hoofd nodig.

Online Kinderwens traject

697
349,-
  • 12 modules met video's
  • 12 bijbehorende werkboeken met praktische opdrachten
  • Bonusmodule over vruchtbaarheidsbehandelingen & ethiek
  • 6 maanden lang mijn persoonlijke coaching (stel al je vragen via de mail)
  • Levenslange toegang
  • Niet goed, geld terug binnen 48 uur

Veelgestelde vragen

Zeker! Het programma is gericht op de verschillende fasen in het proces. Dit betekent dat je:
1. het programma op jou persoonlijk kunt toepassen
2. het programma later ook kunt volgen als je weer verder bent in je proces
3. juist beter om kunt gaan met situaties die je nog gaat tegenkomen in je proces

Het programma is volledig online te volgen. Hierdoor kun je gelijk na je aanmelding starten.

 

Het programma bestaat uit 12 modules en 1 bonusmodule. Je hebt direct toegang tot alle modules. Je kunt de modules in je eigen tijd & tempo doorlopen.

Je krijgt levenslang toegang.

 

Helaas kan ik dat niet. Zoals in mijn programma ook wordt besproken is er een groot deel waar we geen controle over hebben. In het Kinderwens programma informeer ik je over de zaken waar je wel controle over hebt. En ik leer je om te gaan met het (grote) deel waar we geen controle over hebben door een krachtige mindset te ontwikkelen.

Dit programma is geschikt voor vrouwen die meer rust & balans willen ervaren. En die hierin willen investeren. 

Omdat je dit programma in elke fase van je proces kunt doen is het altijd het juiste moment. Je zou zelf ook de vraag kunnen stellen: waar wil ik op wachten?

Waarom zou je het proces onnodig moeilijker en zwaarder maken?

Ik raad je aan om zo vroeg mogelijk in je proces te investeren, zodat je weet dat je er alles aan gedaan hebt. En misschien wel sneller zwanger wordt!

 

Het is aan te raden om je partner te informeren over de inhoud van het programma. Als het goed is hebben jullie hetzelfde doel: een zwangerschap. Ook voor de man is het belangrijk om een sterke mindset te ontwikkelen om zo relaxter in het proces te zijn. Bespreek wat je met het programma kunt bereiken en houd jullie doel voor ogen.

Bedenk wat je het waard vindt. Waar geef je nu (veel) geld aan uit? Is veel kleding of make-up meer waard dan meer ontspanning in dit proces te ervaren? Kun je wellicht andere keuzes hierin maken, waardoor je echt kunt investeren in je droom? Zie het als een investering in jezelf en je partner. Hoe fijn zou het zijn als je op een relaxte manier zwanger kunt worden?

Dat is helaas niet mogelijk.