Kinderwenscoaching

GRIP OP JE GEDACHTES EN EMOTIES

Hoe zou het voor je zijn als je grip op je gedachtes en emoties hebt? En op die manier positief en met berusting in het proces kunt staan? Door kennis en de praktische opdrachten creëer je een krachtige mindset die je helpt dit doel te bereiken.

REGIE IN JE PROCES ÉN IN JE LEVEN

Iedereen krijgt te maken met leed in haar leven? Maar hoe ga je om als leed je treft? Kies jij er ook voor om geen slachtoffer meer te zijn, maar eigenaar? Je leert om (ook samen met je partner) goed na te denken over je standpunten in dit proces, vragen te stellen én voor jezelf op te komen.

PERSOONLIJKE SITUATIE EN DOELEN

Persoonlijke coaching die volledig op jou gericht is. Het gaat om jou! Waar sta je nu? En wat wil jij, samen met je partner bereiken? Wat zijn de situaties waar je mee zit? En hoe ga je daar mee om?

Ervaar jij stress en spanningen?

Laten we er niet omheen draaien. Dit (kinderwens-)proces is super heftig en zwaar. Het is een proces waar je niet om hebt gevraagd. Iets dat je overkomt en het liefst had willen overslaan. Op dit moment ervaar je waarschijnlijk stress, onrust, rollercoasters van emoties, spanningen door de mening van anderen. Allemaal emoties en gedachtes die je tegenhouden in dit proces. Om jezelf niet op #1 te durven zetten.

En misschien denk je nu: “Dit ‘hoort’ allemaal bij dit proces. Het is niet anders. Ik los het zelf wel op.” Of “Volgende maand ben ik zwanger, dan is dit allemaal voorbij.” Waarschijnlijk hoop je dat de situatie snel verandert waardoor jij jezelf niet meer zo voelt. Maar helaas heb je daar weinig invloed op. En leert de ervaring dat het ook zomaar kan zijn dat je de komende maand (helaas weer) niet zwanger bent.

Dat maakt dat de enige die deze situatie kan verlichten jijzelf bent. Want op dit moment probeer je alle ballen in de lucht te houden, terwijl je weet dat je het zo eigenlijk niet meer wilt.

Het kan ook anders.

Geloof mij: het kan ook anders. Het is mogelijk om ontspannen en positief in het proces te staan.

Allereerst is het belangrijk om te weten waar je wel en geen controle over hebt in dit proces. Op die manier weet je wat je kunt doen om de kans op een zwangerschap te vergroten. En weet je wat je mag loslaten. Dat loslaten doe je door je mindset te trainen en het te integreren in wie je bent. Tijdens het coachingstraject van Kinderwens Mindset ga je leren hoe je meer grip kunt krijgen op je gedachtes, emoties en schuldgevoelens. Je weet hoe je omgaat met opmerkingen & vragen van je omgeving. Je leert te luisteren naar je behoeftes en je grenzen te stellen. En je leert om te gaan met de pijn waar je maandelijks doorheen gaat.

Door kennis (van o.a. diverse hoogleraren en specialisten op hun vakgebied) én de Evidence Based*, maar praktische opdrachten gaan we op een doelgerichte manier aan de slag om jouw situatie te verlichten.

Het is tijd om te LEVEN in plaats van te OVERLEVEN.

*door onderzoek bewezen opdrachten die ook worden toegepast door therapeuten.

Welke coachingstrajecten zijn er?

PERSOONLIJKE 1-OP-1 COACHCING COMPLEET

PERSOONLIJKE 1-OP-1 COACHCING 

 

ONLINE KINDERWENS TRAJECT

 

Klik op de afbeelding om te lezen hoe het online Kinderwenstraject eruit ziet.

Minitraining

Minitraining 'Minder stress tijdens je kinderwensproces'

In deze minitraining ga je aan de slag met hoe je omgaat met stress, negatieve gedachtes en opmerkingen van je omgeving. En je leert regie te nemen in je proces.

Waarom deze coaching?

De coaching  van Kinderwens Mindset is om verschillende redenen uniek:

KRACHTIGE MINDSET

Als zwanger worden niet vanzelf gaat kom je in een rollercoaster terecht. Er wordt lichamelijk en mentaal veel van je gevraagd. En elke maand dat je er achterkomt dat je niet zwanger bent, is een maand te lang. Hoe houd je dit vol? Dit begint bij het creëren van een krachtige mindset. Weten waar je wel en geen controle over hebt. En vooral: hoe ga je om met het grote deel waar je geen controle over hebt? 

ERVARINGSDESKUNDIGE

In een traject als dit is het zo belangrijk om je door iemand te laten coachen die weet waar jij doorheen gaat. De coachingstrajecten en Kinderwens programma zijn ontwikkeld door mij als docent Gezondheidszorg en ervaringsdeskundige. Ik weet dus precies waar je tegenaan kunt lopen, hoe dit voelt en hoe je hiermee om kunt gaan. De vrouwen die ik op dit moment coach geven allen aan het als zeer prettig te ervaren dat ik hen begrijp.

HOOGWAARDIGE KENNIS

Ik ben gespecialiseerd in hoe je omgaat als leed je treft. Dat maakt dat we fundamenteel (diepgaand) aan de slag gaan met datgeen waar jij aan wilt werken. Zowel in de persoonlijke coaching als in het Kinderwens programma wordt er gebruik gemaakt van de kennis van diverse professoren en hoogleraren die specialist zijn in hun vakgebied.

EVIDENCE-BASED

De opdrachten zijn evidence-based practice en komen uit verschillende systemische therapieën zoals NLP.

Veel gestelde vragen

Afhankelijk van welk coachingstraject je kiest heb je 1-op-1 coaching en / of coaching via het online Kinderwensprogramma. De 1-op-1 coaching is online en in het meest uitgebreide traject ook 1x in reallife.

Bekijk mijn online programma:  Kinderwens programma

Cecília Stefânia zal je coachen. Zij is gespecialiseerd in hoe je omgaat als leed je treft. Daarnaast is zij ervaringsdeskundige op dit gebied.

De 1-op-1 coaching start in overleg met Cecília.

Het programma is volledig online te volgen. Hierdoor kun je gelijk na je aanmelding starten.

Bekijk mijn online programma:  Kinderwens programma

Afhankelijk van het traject dat je kiest duurt de coaching 2-6 maanden.

Het Kinderwens programma duurt in totaal 12 weken. Elke week krijg je toegang tot de volgende module. Daarnaast is er ook een bonusmodule die je kunt bekijken. 

Bekijk mijn online programma:  Kinderwens programma

Helaas kan ik dat niet. Zoals in de coaching ook wordt besproken is er een groot deel waar we geen controle over hebben. Ik informeer je over de zaken waar je wel controle over hebt. En ik leer je om te gaan met het (grote) deel waar we geen controle over hebben door een krachtige mindset te ontwikkelen.

Bekijk mijn online programma:  Kinderwens programma

Deze coaching is niet geschikt als je niet in jezelf wilt investeren. En als je geen tijd en energie in de coaching wilt steken.

Bekijk mijn online programma:  Kinderwens programma

De coaching kun je in elke fase van het proces doen. Je zou zelf ook de vraag kunnen stellen: waar wil ik op wachten?

Waarom zou je het proces onnodig moeilijker en zwaarder maken?

Ik raad je aan om zo vroeg mogelijk in je proces te investeren, zodat je weet dat je er alles aan gedaan hebt.  En zodat het proces lichter voelt.

Bekijk mijn online programma:  Kinderwens programma

Het is aan te raden om je partner te informeren over de inhoud van de coaching. Als het goed is hebben jullie hetzelfde doel: een zwangerschap en ontspanning. Ook voor de man is het belangrijk om een sterke mindset te ontwikkelen om zo relaxter in het proces te zijn. Bespreek wat je met de coaching kunt bereiken en houd jullie doel voor ogen.

Bekijk mijn online programma:  Kinderwens programma

Bedenk wat je het waard vind. Waar geef je nu (veel) geld aan uit? Is veel kleding of make-up meer waard dan ontspanning in dit proces? Kun je wellicht andere keuzes hierin maken, waardoor je echt kunt investeren in je droom. Zie het als een investering in jezelf en je partner. Hoe fijn zou het zijn als je op een relaxte manier zwanger kunt worden?

En houd je doel voor ogen: een zwangerschap.

Bekijk mijn online programma:  Kinderwens programma

Ja dat kan. Je kunt in 1, 3 en in 5 termijnen betalen.

Bekijk mijn online programma:  Kinderwens programma

Je kunt je vragen altijd mailen naar info@kinderwensmindset.nl.

Bekijk mijn online programma:  Kinderwens programma

Online Kinderwens traject

697
349,-
  • 12 modules met video's
  • 12 bijbehorende werkboeken met praktische opdrachten
  • Bonusmodule over ethiek
  • 1 maand persoonlijke coaching (stel al je vragen via de mail)
  • Levenslange toegang

Garantie

Omdat ik 100% in de waarde van mijn coaching en het Kinderwens programma geloof, geef ik je graag de garantie dat het ook jou gaat helpen. Mochten de coaching en het programma om wat voor reden dan toch niet bij jou aansluiten, dan kun je binnen 14 dagen je geld terugvragen. Je krijgt dan zonder vragen of gedoe je geld terug.