Gratis e-book (tijdelijk niet beschikbaar!)

Wil jij meer grip krijgen op je gedachten en emoties? Leren omgaan met teleurstellingen?
En meningen & vragen van anderen? 

Download nu gratis het e-book en ontdek 3 tips die je helpen in dit proces.

In dit e-book ontdek je:

Je kunt het helemaal gratis downloaden en je zit nergens aan vast.

Wat anderen zeggen over het e-book

Wat fijn om eindelijk iets te kunnen lezen over de strubbelingen waar je tegenaan loopt als je problemen hebt met zwanger worden. Zo herkenbaar en telkens als je iets leest denk je "Dit voel ik ook, dit boek gaat over mij!". De praktische tips hebben me enorm geholpen. Een aanrader voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden, want ook al is ieder verhaal anders, het blijft een moeilijk proces.
Linda
33 jaar, SEH-Verpleegkundige
Hoe lang of kort je ook bezig bent met zwanger worden en hoe je proces er ook uitziet, ik heb gemerkt dat je vanaf het eerste moment bevangen kunt worden door enorme twijfel, angst en stress. Je kunt je daarin zo eenzaam voelen. Zou dit niet vreugdevoller moeten zijn, vraag je je af? Dat je door dit proces heen kunt gaan met de steun en ervaringen van andere vrouwen en vooral van Cecilia, is dan zo waardevol! Dit e-book heeft me al heel erg geholpen.
Anne
38 jaar
Een poosje geleden kreeg ik het e-book toegestuurd via mail. Ik was al bang dat het een heel theoretisch stuk ging zijn, maar niets was minder waar. Het is heel duidelijk geschreven en het leuke is dat er ook plaats gemaakt is voor mooie foto's en leuke quotes. Alsook de opdrachten en de rechtstreekse links zijn een pluspunt. Na het lezen van het e-book heb ik me direct aangemeld om mee te doen met het Eva programma. Ik kan iedereen het e-book aanraden. Samen (met Cecília) werken we aan een krachtige mindset.
Natascha De Groote
37 jaar, bediende
Het e-book heeft heel veel voor mij gedaan. Mijn partner en ik willen ontzettend graag een kindje van ons samen. We gingen er vol goede moed voor. Na 12 maanden gingen we ons toch zorgen maken. Al snel kwamen in het ziekenhuis en sinds enkele weken zitten wij in het fertiliteitstraject. Voordat ik aan het traject begon heb ik het e-book gekregen. Alsof ik eindelijk iemand had gevonden die mijn gevoel en ander kon beschrijven. De manier van schrijven gaf mij vertrouwen, vertrouwen dat ik de tips en tools kon gebruiken. Ik kan niks aan de situatie doen, hoef me niet schuldig te voelen. Blijf praten in je relatie, vermijd spanningen. Dit sluit volledig aan op het hoofdstuk over dingen waar je wel en geen controle over hebt. Heb berusting, hoe moeilijk ook. Zie het als geschenk en blijf vertrouwen houden. Dit heeft mij erg geholpen. Na het lezen van het e-book en het volgen van haar verhaal op Instagram is de weg niet meer eenzaam.
31 jaar, Doktersassistente

Ontdek hoe ik je nog meer kan helpen

Kinderwens coachingstraject

Het (online) coachingstraject bestaat uit twee onderdelen: 1-op-1 coachingsgesprekken en/ of het Kinderwens programma. Beide zijn gericht op het bereiken van jouw persoonlijke doelen op het gebied van (lichamelijk en) mentaal welzijn. Met deze exclusieve aanpak help ik je binnen 12 weken een krachtige mindset te ontwikkelen. Hierdoor krijg je meer controle, sta je positiever in het proces én ervaar je berusting.

Wil je meer weten over het coachingstraject?