Ontspanning & regie tijdens je nog onvervulde kinderwens én toekomstige zwangerschap.

Gratis 4-daagse challenge

Ik ben bang dat ik nooit zwanger word...

Je wilt zwanger worden, maar het is nog steeds niet gelukt. Als zwanger worden niet vanzelf gaat komt er heel wat bij kijken.

Je hebt het gevoel dat je de regie kwijt bent. Geleefd wordt. Dat je alle ballen in de lucht moet houden. Misschien ga je wekelijks ziekenhuis in en uit. Je zit niet lekker in je vel. En als je eerlijk bent, ben je moe. Je vraagt je af hoelang je dit nog vol houdt. 

Natuurlijk werken de omstandigheden niet mee. Het is niet niets om in een proces te zitten om zwanger te worden. Maar helaas is die situatie nog niet verandert. Dat betekent dat maar één iemand iets aan deze gevoelens kan doen. Dat ben jij. 

Je wilt natuurlijk heel graag...

Je durft keuzes te maken die helpend voor je zijn. En je kunt je grenzen aangeven. Omgaan met alle tegenslagen. Jij hebt de regie in handen. Tijdens dit proces én daarna. 

Tijdens de zwangerschap zal je deze periode niet vergeten. Je zal er op terugkijken met negatieve gevoelens. Helaas zal dat nooit helemaal veranderen. Maar je wilt er met een positief en krachtig gevoel naar terugkijken, zonder dat je het wilt wegstoppen. Of er niet meer aan terug zou willen denken. Je wilt daarom nu al toewerken naar een ontspannen zwangerschap.

Wat gaan we doen?

In deze gratis online 4-daagse challenge ‘Ontspanning & regie tijdens je nog onvervulde kinderwens én toekomstige zwangerschap.’ deel ik de 4 stappen die je kunt nemen om meer ontspanning en regie te ervaren. Elke dag geef ik je een opdracht en vertel ik je precies hoe je die moet doen. Je kunt elke stap gelijk in je leven toepassen. Hierdoor zal je ook direct verschil merken. Je leert hoe je jouw hoofd leegmaakt van alles wat er in je hoofd omgaat. Hoe je bewust kunt zijn van je gedachten en emoties. Hoe je keuzes maakt die helpend voor jou zijn (grenzen). Hoe jij de regie in je proces neemt én daarna. En hoe jij bewust beslissingen gaat nemen, waardoor jij blijvend ontspanning en berusting ervaart. En de regie behoudt.

Hoe ziet de online challenge eruit?

Ben jij helemaal klaar met die stress, spanningen en al die ballen die je in de lucht moet houden?

Doe dan mee met de challenge.

Yes! Ik doe mee met de challenge!

Ik zie je graag in de besloten Instagram community!

Liefs, Cecília